Welke types websites kan ik bij Kinamo hosten?

Laatst bijgewerkt op 7 sep. 2023 15:05:57.
Categorie: Alles over webhosting

PHP

Het Kinamo shared hosting platform is geschikt voor eender welke op PHP gebaseerd content platform. Dat kan gaan van een eenvoudige website die gebruikt maakt van Wordpress CMS tot een volledig op maat geschreven Laravel of Symfony PHP project.

Ons platform ondersteunt de allerlaatste PHP versies, beschikt over SSH toegang voor installaties via composer en laat toe om via git of autogit deployments op te zetten.

Voor grotere websites die een op maat configuratie vereisen, grote bezoekersaantallen moeten behandelen of gebruik maken van een complexere deployment strategie (CI/CD) raden wij aan om contact op te nemen en stellen wij vaak een op cloud servers gebaseerde hosting oplossing voor.