Laat technologie werken voor u

Webontwikkeling en applicaties op maat

Ill devpages API 1740x1740 2

Uw idee, onze uitdaging

We hebben over de jaren heen een reputatie opgebouwd als een development partner die geen uitdaging uit de weg gaat. Onze voorliefde voor de meer uitdagende projecten en een sprong in het onbekende is hoofdzakelijk te danken aan een gezonde interesse in nieuwe technologieën.

Gerealiseerde projecten gaan van het ontwikkelen van toepassingen op maat, websites, beheermodules tot unieke mixed reality applicaties. Het zijn maar enkele voorbeelden van wat we graag doen!

Uw ideeën worden door ons team omgevormd tot een geslaagd project. Een gezonde "out of the box" benadering en combinatie van verschillende expertises zorgt voor een gegarandeerd succesvol eindresultaat.

Meer dan websites

Het begrip "website" is al lang niet meer het digitale visitekaartje van weleer. Klassieke webontwikkeling gaat hand in hand met innoverende technologie zoals mixed reality, AR/VR, Internet of Things. De combinatie van dit alles zorgt voor moderne toepassingen met een sterke een online beleving.

Deze toepassingen hebben hun weg gevonden naar het bedrijfsleven en bieden doelgerichte oplossingen voor de optimale presentatie van uw product of bedrijf, aanbieden van interactieve tours voor moeilijk toegankelijke bedrijfssites tot aanvullende trainingsprogramma's en interactieve productpresentaties.

Een full service aanpak stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren die de grenzen van de realiteit verleggen.

Ill devpages VR 1740x1740 2

Cases in de kijker

 • Kinamo case slider thumb

  20 jaar Kinamo, dat verdient een nieuwe website

  Een nieuwe website die meer leads en sales opbrengt, gebouwd met Craft CMS.

 • Siem mixedreal slider

  Mixed Reality showcase voor Siemens Digital Industries Software

  Een mixed reality applicatie om bezoekers kennis te laten maken met de mogelijkheden van de Siemens Simcenter Amesim voor het creëren van een 'digital twin' voor simulatie en optimalisatie van batterijontwikkeling.

 • Alfaport case slider

  Een Wordpress website voor Alfaport Voka

  Een website waar bedrijven en belanghebbenden informatie kunnen vinden over Alfaport Voka zelf, hun haven thema's, events en belangrijk haven gerelateerd nieuws.

 • Siemens Tour Masonry 16 9 hor

  Siemens Simcenter Engineering

  Bezoek virtueel de Siemens vestiging in Leuven. Ontdek de interactieve 360° virtuele tour van Siemens Simcenter Performance Engineering. Ontdek hoe we hoge resolutie 360° fotografie, VR en web technologie inzetten voor een immersive bezoekerservaring.

 • CCI slider thumb

  Chamber of Commerce and Industry Antwerp

  Website als uithangbord voor regio Antwerpen als sterk handels- en industriepartner. Een opdracht van Voka Antwerpen/Waasland met als doel het in de verf zetten van de regio en overkoepelende organisatie.

 • Siemens vemtour slider thumb

  Vehicle Energy Management facility tour voor Siemens Digital Industries

  Ontdek de Siemens Digital Industries Vehicle Energy Management (VEM) faciliteit in Lyon, Frankrijk dankzij een interactieve 360° factory tour. Een combinatie van hoge resolutie 360° fotografie, VR en webtechnologie.

 • Flandersimage slider thumb

  Digitaal informatie en streamingplatform voor Vlaams Audiovisueel Fonds

  Kinamo ontwikkelde een digitaal informatie en streaming platform ter ondersteuning van Vlaamse filmproducties, series, animatiefilms, documentaires en kortfilms.

 • Transparent

  Kinamo Development Services

  Ontdek meer projecten en realisaties!

  Expertise

  Ontwikkeling draait voor ons om het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte interactieve oplossingen ongeacht het eindplatform.
  De combinatie van onze expertise in verschillende vakgebieden zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring die een bezoeker geboeid en betrokken houdt.

  Icon craft CMS 300x300 2

  Craft CMS

  Het Content Management Systeem van onze voorkeur is zonder twijfel Craft CMS. Het uitstekende framework biedt verregaande mogelijkheden tot op maat programmatie zonder te moeten inboeten aan functionaliteit voor de eindgebruiker. Als bijkomend pluspunt is er Craft Commerce, een volwaardige, e-commerce oplossing die naadloos aansluit op het bestaande CMS.

  Icon mixed reality 300x300 2

  Mixed Reality

  Mixed reality, augmented reality (AR), virtual reality (VR)... Het is niet langer science fiction, mede dankzij beter toegankelijke, betaalbare en performante hardware.
  Kinamo beschikt over een gezonde praktijkervaring in dit steeds evoluerende en belangrijke vakgebied!

  Icon API 300x300 2

  API ontwikkeling

  Een RESTful API is niet meer weg te denken uit het huidige web landschap. Laat ons u adviseren hoe u uw in-house data optimaal kan benutten via een eigen API en deze optioneel kan gaan aanbieden in een betalend service model.

  Icon wp 300x300 2

  Wordpress

  Voor kleinere websites blijft Wordpress een populair content management systeem. De vele beschikbare plug-ins en thema's maken het een dankbare oplossing om op relatief eenvoudige wijze een mooie, vlot te beheren website te bouwen.

  Icon design UX 300x300 2

  Design & UX

  Design, UX en frontend ontwikkeling is de basis van elke applicatie. Voor een klassieke website is een responsief ontwerp een absolute must: de site moet naadloos werken op alle apparaten.
  Bij mixed reality en AR/VR toepassingen gaan we een stap verder: een doordachte relatie tussen UX en UI bepaalt de graad van interactiviteit en het uiteindelijke eindeffect op de gebruiker.

  Icon integration 300x300 2

  Integraties

  De "API driven economy" is onmiskenbaar aanwezig. Onze uitgebreide ervaring in koppelen van bestaande systemen en integreren van mailplatformen, CRM, asset management systemen en andere zorgt voor een optimaal gebruik en rendement van uw gegevensbronnen en resources, over uw toepassingen heen.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  U heeft interesse in onze aanpak en bent benieuwd naar wat wij verstaan onder "een uitdagend project"?

  Kinamo

  Selecteer uw taal

  Alle talen: