Knowledge base

Wat is hosting of webhosting?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:22.
Categorie: Cloud servers

shared hosting Virtuele Servers

Wie een website op Internet beschikbaar wil stellen, dient deze op een server te plaatsen. Deze server moet steeds beschikbaar zijn en beschikken over snelle en redundante verbindingen, zodat uw website steeds voor de Internet bezoekers beschikbaar blijft.

Hosting is een ruim omvattend begrip. U kan gebruik maken van shared web hosting waarbij uw website op een server staat die ook gebruikt wordt door anderen.

U kan ook opteren voor virtuele server hosting of dedicated server hosting. Wie gebruik maakt van virtuele server hosting huurt als het ware een eigen server zonder de meerkost van de daaraan gekoppelde machine (en hardware), deze wordt immers gedeeld door verschillende virtuele server klanten.

Wie echt volledig geïsoleerd wil genieten van een hosting oplossing kan kiezen voor dedicated server hosting. In dat geval huurt u een volledige server – dus ook de hardware – van Kinamo en beschikt u volledig over de machine.

Voor een professionele aanwezigheid op het web, waarbij u kan genieten van firewall diensten, strenge beveiliging, een stabiel netwerk en snelle bereikbaarheid van uw website kan u kiezen voor de diensten van Kinamo.


Gerelateerde artikels

Kinamo mail server instellingen (mail server cheat sheet)

Volgend artikel geeft de basis instellingen en server namen (domeinnamen) weer voor de Kinamo mail infrastructuur. Aan de hand van...

Lees meer

Instellen van een automatische SPAM filter met de Kinamo Webmail client

Volgend artikel legt uit hoe u een speciale filter kan aanmaken die automatisch SPAM berichten in een daartoe bestemde map...

Lees meer

Een SSL certificaat kopen? Wat is een SSL certificaat?

U heeft beslist om een SSL certificaat te kopen? Maar wat is een SSL certificaat? Waarom is dit belangrijk en...

Lees meer

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Selecteer uw taal

Alle talen: