DomainSSL

GlobalSign DomainSSL biedt u robuuste encryptie, en het recht om de GlobalSign seal op uw website te plaatsen, wat vertrouwen wekt. Het certificaat wordt automatisch uitgereikt, biedt ondersteuning voor extra subdomeinen, bevat 3 gratis mail subdomeinen, en is Kinamo Cloud SSL compatibel.

GlobalSign DomainSSL

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 129.99 114.99 -12%
Extra subdomein
Prijs/jaar € 49.99 € 44.99 -10%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

DomainSSL is GlobalSign's least attractive certificate in our eyes. Its entry price is rather high for a domain validation certificate, an though it is possible to add subdomains to the certificate, a few euros more will buy you the OrganizationSSL, with organisation validation, subdomains at the same price, and the possibility to add other, non-related names to the certificate.

Kinamo's score:
3.5
  • Wildcard
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 4 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het DomainSSL certificaat is verzekerd voor 10.000 $.

Multi Subdomein

Het DomainSSL certificaat valideert één rootdomein en subdomeinen van uw keuze.

Domein validatie

GlobalSign valideert de eigendom van het domein voor de uitgifte. Het DomainSSL certificaat wordt doorgaans in luttele minuten afgeleverd.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Kinamo Cloud SSL compatibel

De Kinamo Cloud SSL oplossing laat u toe om uw website op de Kinamo Cluster met een SSL certificaat te beveiligen zonder een eigen IP-adres te moeten aanschaffen.

Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen

Mail, owa and autodiscover subdomains worden door Microsoft Exchange en gelijkaardige producten gebruikt. Voor de prijs van één DomainSSL certificaat voor uw website kan u uw mailserver gratis beveiligen.

DomainSSL

GlobalSign DomainSSL

Andere SSL producten van GlobalSign

GlobalSign producten Prijs Info
AlphaSSL Vanaf € 25.99
AlphaSSL Wildcard Vanaf € 89.99
DomainSSL Vanaf € 114.99
DomainSSL Wildcard Vanaf € 359.00
ExtendedSSL Vanaf € 499.00
OrganizationSSL Vanaf € 169.00
OrganizationSSL Wildcard Vanaf € 509.00