Gelukkige 15e verjaardag Kinamo

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 28 nov. 2023.

Kinamo bestaat 15 jaar! Dankzij het vertrouwen van duizenden klanten zijn we uitgegroeid tot een gezond bedrijf in het Internet landschap in België. Na al die jaren en dit binnen een zeer competitieve markt, zijn we nog steeds een gevestigde waarde op vlak van cloud hosting, managed services, development en DevOps services.

Ondanks de dominantie van enkele grote spelers in België ondervinden we een sterk stijgende vraag naar de “Kinamo” werkwijze. We zien dat meer en meer klanten bij ons aankloppen omdat ze nood hebben aan een persoonlijke aanpak en oplossingen op maat.

We willen alvast onze klanten bedanken voor het vertrouwen in onze onderneming, zodat deze is kunnen groeien tot op heden.

Kinamo’s Milestones

Welke weg heeft Kinamo afgelegd doorheen de jaren en hoe werd de expertise opgebouwd? We overlopen met plezier kort de belangrijkste mijlpalen in onze geschiedenis!

2003

Kinamo is ontstaan uit Firstserved NV, opgericht in 2003.
Sinds de oprichting hebben wij een eigenheid en vaste plaats verworven in het Belgische hosting landschap.

2012

Onze server infrastructuur wordt volledig ontdubbeld over verschillende datacentra. Server virtualisatie bereikt een matuur stadium en zorgt voor opportuniteiten in het opzetten van schaalbare cloud infrastructuren met hoge beschikbaarheid.

2013

Rebranding van de bedrijfsnaam Firstserved naar “Kinamo”.
Wist u dat Kinamo eigenlijk Swahili is voor flexibiliteit? Ontdek hier waarom er is gekozen voor de naam Kinamo.

2017

We behalen de International Organization for Standardization (ISO) 9001:2015 certificatie. Deze bevestigd dat Kinamo’s interne kwaliteitsmanagement systeem beantwoord aan de hoge vereisten van deze internationale standaard. Lees hier waarom we voor deze ISO certificatie hebben gekozen en hoe we deze hebben behaald.

2018

Kinamo bestaat 15 jaar. In 2019 mag u zich verwachten aan communicatie rond een verdere uitbouw van onze bestaande services alsook het verder bouwen op nieuwe technologie. Uiteraard blijft Kinamo het vertrouwde Kinamo. Oplossingen op maat en een persoonlijke support aanpak blijven centraal staan!

Kinamo full service aanpak

Naast onze standaard diensten zoals domeinnamen, SSL certificaten en hosting kan u bij Kinamo ook terecht voor een full service aanpak. Deze aanpak bestaat uit 3 pijlers.

Cloud hosting

We zijn vooral bekend voor onze geavanceerde hosting oplossingen voor ontwikkelaars, application service providers en ondernemers.
Daarbij kijken we verder dan onze eigen infrastructuur in Brussel en opteren we steevast voor integratie met Amazon Web Services, Google Compute Engine en het opzetten van hybride cloud omgevingen.

Development services

Doorheen de jaren hebben we een ruime ervaring opgebouwd met ontwikkeling gaande van bedrijfskritische applicaties tot (e-commerce) websites en Digital Asset Management systemen. Onze expertise op vlak van design, applicatie architectuur en ontwikkeling zorgen voor een totaal aanpak.

Op basis van de behoeften voor uw project kan er gekozen worden voor zowel maatwerk waarbij we volledig zelf de code schrijven, alsook ontwikkeling op basis van bestaande platformen zoals WordPress en Craft.

DevOps

Vanaf de oprichting in 2003 heeft Kinamo een team met zowel development als hosting specialisten. Deze specialisten werken nauw samen om hun expertises te bundelen bij het maken van oplossingen op maat. Dit heeft geresulteerd in diepgaande ervaring met DevOps: van het opzetten van vergaande automatisering, container services (Docker & Kubernetes), deployment processen, tot het uitbouwen van complexe applicatie architectuur.

Laat ons eens samenzitten

Wilt u meer te weten komen over het full service aanbod van Kinamo? Kom zeker eens langs en dan voorzien wij alvast de koffie en een stukje verjaardagstaart!

Kinamo

Selecteer uw taal

Alle talen: