Staat er een beperking op de grootte van mijn MySQL database?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:15.
Categorie: Alles over webhosting

MySQL

De grootte van uw MySQL database is beperkt tot 250 Mb per database.

Kinamo controleert regelmatig de grootte van de databanken en zal indien nodig de klant verwittigen mocht een upgrade noodzakelijk zijn.

Wij treden wel streng op bij het vaststellen van niet performante database queries die de MySQL server cluster belasten. In dit geval zullen wij onmiddellijk met u contact opnemen en u helpen bij het zoeken naar een oplossing voor het performanter maken van uw web en/of database toepassing.

Gerelateerde artikels

Managed services in de kijker

Onze systeembeheerders hebben een paar schepen vol met containers met werk opgetild. (Ja, die woordspeling was expres, onder meer hierover)...