Op welke apparaten / clients kan ik gebruik maken van de Kinamo Nextcloud cloudopslag?

Laatst bijgewerkt op 11 sep. 2023 11:11:53.
Categorie: Cloudopslag

Desktop

Er zijn verschillende clients beschikbaar voor zowel desktops als mobiele apparaten. Zo heeft u overal toegang tot uw gegevens, waar u ook bent.

U kan volgende client software gebruiken:

• Windows
  • macOS 10.14+
  • macOS 10.10+ (legacy)
  • Linux

U kan hier de client software downloaden: https://nextcloud.com/install/

Mobiele apparaten

Software voor mobiele apparaten is beschikbaar in de Google Play store (Android) en Apple App store (iOS).

Android client

iOS

Gerelateerde artikels

Kan ik bepaalde groepen gebruikers toegang verlenen tot bepaalde mappen?

Binnen uw Kinamo cloudopslag oplossing kan u zelf gebruikers maken, groepen en instellen wie waar aan mag!

Lees meer

Is er back-up inbegrepen in mijn cloudopslag?

Opgelet, Kinamo cloud opslag is géén back-up oplossing. Cloudopslag dient voor het bewaren van uw bestanden in een cloud omgeving...

Lees meer

Kan ik meer opslagruimte krijgen voor mijn cloudopslag abonnement?

Kinamo cloud opslag is vlot uitbreidbaar zodat u steeds beschikt over voldoende opslagruimte.