Microsoft Outlook 2013: instellen van uitgaande (SMTP) server

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:32.
Categorie: E-mail

SMTP Microsoft Outlook 2013

Gebruikers van Microsoft Outlook 2013 kunnen de uitgaande SMTP server van Kinamo als volgt instellen.

Ga naar het menu File en kies Account Settings.

Zorg ervoor dat u als Outgoing mail server (SMTP) onze uitgaande server heeft opgegeven:

out.kinamo.be

Klik vervolgens op de knop More Settings.

Onder Outgoing Server geeft u volgende instellingen op:

My outgoing server (SMTP) requires authentication: aangevinkt

Log on using: aangevinkt
User Name: uw volledig e-mail adres
Password: het wachtwoord van uw mailbox
Wachtwoord onthouden: aangevinkt

Klik vervolgens op Advanced en zorg ervoor dat u volgende zaken correct instelt:

Server Port Numbers

Outgoing server(SMTP): 465
Use the following type of encrypted connection: SSL

Sluit alle vensters door op OK te klikken.

U verzendt nu e-mail via de Kinamo uitgaande mailserver, met beveiligde verbinding.