Kan ik gebruik maken van een MySQL database?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:22.
Categorie: Alles over webhosting

MariaDB MySQL phpMyAdmin

Alle Kinamo web hosting (app hosting) oplossingen komen standaard emt minstens één database. Deze draaien op een MySQL of MariaDB database server en zijn te beheren via phpMyAdmin.

U kan deze zelf aanmaken en beheren via de Mijn Kinamo site.
Het beheer van de MySQL / MariaDB databank wordt verzorgd door phpMyAdmin.

U kan phpMyAdmin vinden op

<a href="https://phpmyadmin.kinamo.be/" target="_blank">https://phpmyadmin.kinamo.be/</a>