We love you!

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 26 jan. 2024.

VALENTIJN TPL 2560x2560 404

Gelukkige Valentijn! Of je nu helemaal meegaat in het gebeuren rond Valentijn of je ervoor past, het is wat het is, op 14 februari is Valentijn hét topic van de dag!

Los van een commerciële feestdag, is het wel zo dat het niet slecht is als we allemaal elkaar nog net iets liever zien. Met meer liefde in het achterhoofd, springen we met Kinamo even mee op de Valentijnscommunicatie golf. En zo gebeurde het dus dat Kinamo, een hosting- en development bedrijf meedoet aan Valentijn.

Genoeg excuses voor onze melige communicatie rond Valentijn! 😉 Het is wat het is, we hebben Valentijnskaarten gemaakt voor jou.

Misschien ben je nog opzoek naar een kaartje? Bij deze helpen we je alvast op weg. Wist je dat onze baseline, Kinamo Your Uptime-partner is? Wel, met een beetje verbeelding zie je hoe we deze baseline vandaag ook met deze Valentijnsactie volbrengen.😉

Een valentijnscadeau voor jou

Dus hier zijn ze, onze valentijnskaarten, in Kinamo stijl. Hieronder vind je een korte beschrijving van de diensten die Kinamo aanbiedt. Kan je raden welke valentijnskaart is geïnspireerd op welke Kinamo service? Stuur ons een e-mail met welke kaart is gekoppeld aan welke Kinamo-service en misschien krijg je wel een geschenkje van ons.

W1

Kinamo full service aanpak

Naast onze standaard diensten zoals domeinnamen, SSL certificaten en hosting kan u bij Kinamo ook terecht voor een full service aanpak. Deze aanpak bestaat uit 3 pijlers.

Cloud hosting

We zijn vooral bekend voor onze geavanceerde hosting oplossingen voor ontwikkelaars, application service providers en ondernemers. Daarbij kijken we verder dan onze eigen infrastructuur in Brussel en opteren we steevast voor integratie met Amazon Web Services, Google Compute Engine en het opzetten van hybride cloud omgevingen.

Development services

Doorheen de jaren hebben we een ruime ervaring opgebouwd met ontwikkeling gaande van bedrijfskritische applicaties tot (e-commerce) websites en Digital Asset Management systemen. Onze expertise op vlak van design, applicatie architectuur en ontwikkeling zorgen voor een totaal aanpak.

Op basis van de behoeften voor uw project kan er gekozen worden voor zowel maatwerk waarbij we volledig zelf de code schrijven, alsook ontwikkeling op basis van bestaande platformen zoals WordPress en Craft.

DevOps

Vanaf de oprichting in 2003 heeft Kinamo een team met zowel development als hosting specialisten. Deze specialisten werken nauw samen om hun expertises te bundelen bij het maken van oplossingen op maat. Dit heeft geresulteerd in diepgaande ervaring met DevOps: van het opzetten van vergaande automatisering, container services (Docker & Kubernetes), deployment processen, tot het uitbouwen van complexe applicatie architectuur.

Selecteer uw taal

Alle talen: