Knowledge base

Wat is BGP routing?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:17.
Categorie: Managed Servers

BGP

Het merendeel van de verbindingen naar Internet vindt plaats vanaf een kantoor of particuliere Internet aansluiting met een statische route. Dit wil zeggen dat er slechts één verbinding is naar het Internet, namelijk die naar de Internet provider.

Door gebruik te maken van het BGP routing protocol en het beschikken over minstens twee verbindingen naar Internet kan men dynamisch bepalen welk netwerkverkeer naar welke verbinding gaat. Dit laat BGP routers toe om de bandbreedte optimaal te benutten, om zo netwerk storingen tegen te gaan en snelle verbindingen de voorkeur te geven.

Onze routing policy bestaat er uit om Europees gerichte netwerk trafiek te leiden naar Internet eXchange punten met als voordeel snelle interconnecties en trans-Atlantisch gerichte netwerk trafiek te leiden naar grote netwerk operatoren. Dit biedt u een optimale connectiviteit naar uw rack of server.


Gerelateerde artikels

Apache - SSL 2.0, SSL 3.0 uitschakelen en kiezen voor een moderne veilige SSL-configuratie

Dit artikel laat zien hoe je de protocollen SSL 2.0, SSL 3.0 en oudere TLS-versies kunt uitschakelen op je Apache...

Lees meer

Kinamo mail server instellingen (mail server cheat sheet)

Volgend artikel geeft de basis instellingen en server namen (domeinnamen) weer voor de Kinamo mail infrastructuur. Aan de hand van...

Lees meer

Instellen van een automatische SPAM filter met de Kinamo Webmail client

Volgend artikel legt uit hoe u een speciale filter kan aanmaken die automatisch SPAM berichten in een daartoe bestemde map...

Lees meer

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Selecteer uw taal

Alle talen: