Kan ik het geheugen of de schijfruimte van mijn virtuele server vergroten?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:07.
Categorie: Cloud servers

disk memory storage Virtuele Servers VPS

U kan via onze support medewerkers een support aanvraag indienen om meer geheugen of schijfruimte te verkrijgen. Een medewerker van ons team zal u laten weten welke de meerprijs is voor de door u gevraagde configuratie.

Gerelateerde artikels

Managed services in de kijker

Onze systeembeheerders hebben een paar schepen vol met containers met werk opgetild. (Ja, die woordspeling was expres, onder meer hierover)...