Knowledge base

Is mijn e-mail adres beschermd tegen ongewenste e-mail of spam?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:31:54.
Categorie: E-mail

security spam

Het e-mail verkeer bij Kinamo wordt onderworpen aan een uiterst strenge anti-spam controle. Onze spamfilters maken gebruik van verschillende technieken om spam te analyseren: heuristische programma's zoals SpamAssassin en Bayes filters, online checks via razor en pyzor, en DCC (Distributed Clearinghouse), Spamhaus, enz.

Elk bericht dat naar u verzonden wordt zal streng gecontroleerd worden door onze anti-spam software. Aan de hand van publiek toegankelijke lijsten, filters en bepaalde regels zal bepaald worden of het bericht dat men u probeerde te verzenden potentieel als 'ongewenst' kan overkomen.
Indien dit het geval is zal het bericht ongewijzigd naar u doorgezonden worden, maar komt in het onderwerp volgende regel te staan:

[Kinamo SPAM Filter]

Zo kan u in uw e-mail programma eenvoudig selecteren op onderwerp en de berichten alsnog in de prullenmand plaatsen.


Worden sommige spam e-mails geblokkeerd?

Berichten waarvan wij 100% zeker zijn dat deze als ongewenst kunnen beschouwd worden, zullen sowieso door onze filters verwijderd worden.

Via doorlopend geupdate blacklists van IP-adressen die bekend staan als verstuurders van spam en virussen, CBL en XBL databases, wordt verkeer aan de oorsprong geblokkeerd.

Op die wijze filteren wij reeds 90% van het ongewenste e-mail verkeer. Wees gerust, het betreft verkeer afkomstig van mailservers die niet door uw correspondenten gebruikt worden.


Gerelateerde artikels

Wat is een SPF record?

Als je wil vermijden dat jouw verzonden mails in spam of junk mappen terecht komen bij de ontvanger voeg je...

Lees meer

Mails verstuurd naar gmail.com adressen komen niet toe bij de ontvanger

Berichten die verzonden worden naar een gmail.com adres komen niet toe bij de ontvanger. De verzender krijgt een foutmelding terug...

Lees meer

Ik krijg een melding dat mijn mailbox vol is, wat moet ik doen?

De Kinamo mailserver stuurt automatisch een melding uit als uw e-mailadres op 95% van zijn capaciteit zit. In dat geval...

Lees meer

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Selecteer uw taal

Alle talen: