Knowledge base

Ik wil een domeinnaam verhuizen naar Kinamo, hoe lang duurt dit?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:31:45.
Categorie: Alles over domeinnamen

domeinnamen transfer

Eens de verhuis of 'transfer' van uw domeinnaam is aangevraagd zal u via e-mail een bericht krijgen of u akkoord gaat met deze transfer. U moet zo snel mogelijk op dit bericht antwoorden met een 'approve' of 'akkoord'. Als dit niet gebeurt zal de transfer niet plaats vinden!

Als het om een .be of .eu domeinnaam gaat, zal de verhuis naar Kinamo onmiddellijk doorgevoerd worden na uw goedkeuring, met andere woorden uw account is onmiddellijk actief en website en e-mail zijn operationeel na een kwartier, op voorwaarde dat de hosting reeds actief is.

Voor een .com domein of andere extensies kan het tot 24 uur duren na antwoord op uw bericht vooraleer op domeinnaam niveau alles correct is omgeschakeld naar de nieuwe hosting provider en uw website en e-mail verkeer opnieuw actief zijn.

Het omschakelen van uw instellingen in uw mail programma doet u best nadat u bevestigd heeft voor de transfer van uw domeinnaam. Voor bepaalde domeinnaam extensies kan het enkele dagen duren vooraleer een transfer volledig voltooid is.

Als u een transfer aanvraagt via Kinamo kan u de hele procedure afronden op minder dan een uur!


Gerelateerde artikels

Wat is een SPF record?

Als je wil vermijden dat jouw verzonden mails in spam of junk mappen terecht komen bij de ontvanger voeg je...

Lees meer

Mails verstuurd naar gmail.com adressen komen niet toe bij de ontvanger

Berichten die verzonden worden naar een gmail.com adres komen niet toe bij de ontvanger. De verzender krijgt een foutmelding terug...

Lees meer

Kinamo mail server instellingen (mail server cheat sheet)

Volgend artikel geeft de basis instellingen en server namen (domeinnamen) weer voor de Kinamo mail infrastructuur. Aan de hand van...

Lees meer

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Selecteer uw taal

Alle talen: