PHP + SSH + GIT: de perfecte mix

Als web ontwikkelaar bouw je mooie web apps en die verdienen een betrouwbaar hosting platform. Liefst nog een hosting platform dat uiterst stabiel is, mee gaat met zijn tijd én niet tegen jou vecht maar zorgt dat je nieuwe web app draait in alle omstandigheden.

Kinamo PHP hosting biedt je gebruiksgemak via SSH, GIT en Composer, betrouwbaarheid via load balancers en web server clusters, en snelle support met kennis van zaken.

De staging omgeving en de dagelijkse backups zorgen voor een veilige ontwikkelomgeving.

GIT READY met
echte FULL access Get Started

$ git push

U bouwt webapplicaties. Kinamo zorgt voor een krachtige, betrouwbare hostingomgeving waar u zich verder geen zorgen over moet maken. U bepaalt uw eigen workflow en versioning via Git repositories, de multi-staging omgeving, Composer en SSH.

$ git push
Counting objects: 3, done.
Writing objects: 100% (3/3), 245 bytes, done.
Total 3 (delta 0), reused 0 (delta 0)
remote: Step1: Updating repository
remote: -> OK
remote: Step2: Deploying
remote: -> OK
remote: Step3: Composer Hook

Composer + Kinamo PHP = Love

Eenvoudig library/framework/dependency beheer met Composer: met Composer wordt het onderhouden van een PHP web app een fluitje van een cent. Beheer de updates van de dependencies van uw project via uw composer.json bestand.

PHP frameworks zoals Laravel, Symfony, Slim, Phalcon en CodeIgniter installeren is nooit zo eenvoudig geweest.

Nieuwste PHP versies

Het Kinamo PHP hosting platform maakt gebruik van de laatste stable PHP versie op de Debian distro. Updates worden regelmatig uitgevoerd.

Current Stable PHP 5.6.5 (Changelog)

web-ssh-l00:~# php -v
PHP 5.6.6-1~dotdeb.1 (cli) (built: Feb 20 2015 19:57:36)
Copyright (c) 1997-2015 The PHP Group

Staging en Productie Omgevingen

De perfecte PHP ontwikkelomgeving is de omgeving die je best kan controleren. Kinamo PHP hosting beschikt over twee omgevingen: een staging omgeving en de productie omgeving voor de live website.

Programmeer zonder potten te breken! Ga als ontwikkelaar volledig wild op een testomgeving zonder de productie (of live omgeving) van de klant aan te raken, tenzij je klaar bent voor de release!

Klinkt als muziek in de oren?
Kinamo PHP hosting met GIT, Composer en SSH toegang is eenvoudig te bestellen en onmiddelijk operationeel.

Start coding like a pro, today!

2.5 GB storage
50 GB dataverkeer
2x 250 MB MySQL database
Staging / Production Omgeving
SSH / GIT / Composer

150+ .TLDs

Feit: Kinamo biedt meer dan 150 domeinnaam extensies aan! De perfecte aanvulling voor de PHP hosting. Koppel vlot via de Mijn Kinamo website domeinnamen aan uw staging en productie omgevingen.
Jawel, ook daarin zijn we sterk!

Totale vrijheid?

Sounds great... Maar toch op zoek naar meer flexibiliteit? Een echte omgeving waar je in alle vrijheid zelf kan installeren, testen, deployen en goochelen met cache en andere state-of-the-art oplossingen?
Vrees niet: de Kinamo VPS of Kinamo Cloud hosting is ongetwijfeld wat je zoekt!

SSL beveiliging

De beste site is een veilige site. Shoppen naar het ultieme SSL certificaat voor de Kinamo PHP hosting is onnodig. Kinamo biedt SSL certificaten in alle mogelijke varianten aan scherpe prijs. GlobalSign, Geotrust, Comodo, Verisign, Thawte horen tot het gamma.