SSL certificaten van Thawte

Thawte

Thawte werd in Zuid-Afrika opgericht, en was de allereerste certificaatuitgever die buiten de Verenigde Staten certificaten aan de man bracht. In 2000 werd Thawte opgekocht door Verisign, en sindsdien is de uitgever zijn eigen koers blijven varen binnen de Symantec groep. In 2004 was Thawte de eerste uitgever om geinternationaliseerde domeinnamen (IDN) te ondersteunen, wat Internetgebruikers over de hele wereld de gelegenheid gaf om veilig te surfen in hun eigen taal.

Voordelen


  • Kosmopolitische uitstraling
  • Site Seal beschikbaar in 18 talen
  • Gevestigde certificaatuitgever

Thawte heeft ondanks zijn Amerikaanse moedermaatschappij nog steeds een erg internationale uitstraling en geniet een uitstekende reputatie in Azië. Deze certificaatuitgever is een uitstekende keuze voor wie een globale uitstraling nastreeft.

De verschilpunten


  • Beveiligt www en niet-www
  • Ongelimiteerde server licenties
  • Erg beperkt productaanbod

's mening


Nu ook Thawte beslist heeft om ongelimiteerde server licenties aan te bieden, en zowel www als niet-www op één certificaat te beveiligen, zijn hun SSL certificaten waardige mid-range concurrenten van GeoTrust en Comodo, met alleszins een bekendere naam.

Onze beoordeling:
4.0

Certificaten van Thawte

SSL123

Het SSL123 certificaat van Thawte is een instapcertificaat van een betrouwbare uitgever dat na een summiere validatie wordt uitgereikt. Het laat u toe om uw website te beveiligen aan een redelijke prijs.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 500.000 $

Thawte SSL123

SSL Web Server

Thawte's Web Server SSL certificaat valideert uw organisatie aan uw bezoekers. Een mid-level SSL certificaat van een bekende uitgever, aan een redelijke prijs.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

Thawte SSL Web Server

SGC SSL Supercert

Thawte's SGC SuperCert SSL certificaat valideert uw organisatie aan de bezoeker, en biedt een minimale encryptie van 128 bits, zelfs aan verouderde browsers.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

Thawte SGC SSL Supercert

SSL Web Server EV

Het Thawte Web Server EV SSL certificaat biedt uitgebreide validatie, en laat u toe om de groene adresbalk met uw bedrijfsnaam aan uw bezoekers weer te geven.

Extended validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

Thawte SSL Web Server EV