SSL certificaten van Symantec

Symantec

Verisign verkocht in 2010 zijn SSL certificatendivisie aan de Symantec groep, de uitgever van het gekende Norton antivirus programma's. Sindsdien worden de SSL certificaten van Verisign progressief gerebranded als Symantec producten. De Symantec SSL divisie, bestaande uit het voormalige Verisign, GeoTrust en Thawte, moet in absolute aantallen enkel Comodo laten voorgaan, maar is in het high-end segment onbetwist marktleider, met enkel GlobalSign als noemenswaardige concurrent.

Voordelen


  • High-end certificaatuitgever
  • Marktleider in het topsegment
  • Integratie met Symantec security diensten

Symantec is de onbetwiste lieveling van de top 1000 websites, en de dagelijkse veiligheidsscans maken de certificaten erg geschikt voor websites die gevoelige informatie verwerken.

De verschilpunten


  • Site-in-Search technologie
  • Uiterst herkenbaar Norton Secured seal
  • Dagelijkse security scan van uw website
  • Geen gratis niet-www domein
  • Geen onbeperkte server licenties
  • Erg beperkt productaanbod

Symantec's naam en aanvullende diensten maken er een uitstekende keuze van voor high-end websites, maar de prijzen die Symantec hanteert zijn in verhouding.

's mening


Symantec heeft een ijzersterke reputatie en een hoge betrouwbaarheidsfactor, maar ook gepeperde prijzen, en rigide licentie-opties. Als prijs geen barrière vormt, is deze uitgever aan te bevelen. Zoniet kijkt u beter naar concurrent GlobalSign.

Onze beoordeling:
4.0

Certificaten van Symantec

Secure Site

Symantec's instapcertificaat Secure Site legt de lat hoog. Uw organisatie wordt vermeld op het certificaat, uw geniet van een betere positionering in zoekresultaten dankzijn Site-in-Search, dagelijkse virusscans en de Norton Secured seal. Bestel Secure Site SSL bij Kinamo tot 3x goedkoper dan bij Symantec zelf.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

Symantec Secure Site

Secure Site Pro

Het Secure Site Pro SSL certificaat omvat alle Symantec voordelen: het Norton Secured seal, dagelijkse virusscans en Site-in-Search. Het beveiligt eveneens de verbindingen met een minimum van 128 bits, ook voor oudere browsers.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

Symantec Secure Site Pro

Secure Site with EV

Buiten de groene adresbalk biedt het Secure Site with EV SSL certificaat u dagelijkse scanning van uw website op malware, het gegeerde Norton Secured seal, en Site-in-Search, dat uw seal in zoekresultaten weergeeft.

Extended validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.750.000 $

Symantec Secure Site with EV

Secure Site Pro with EV

De Rolls-Royce onder de certificaten: groene adresbalk en minimum encryptie van 128 bits zijn inbegrepen, maar ook talrijke Symantec voordelen zoals de Site-in-Search, de Norton Secured seal, and dagelijkse anti-malware scanning van uw website.

Extended validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.750.000 $

Symantec Secure Site Pro with EV