SSL certificaten van GeoTrust

GeoTrust

GeoTrust werd in 2006 opgenomen door Verisign, en maakt ondertussen deel uit van de Symantec groep, 's werelds tweede grootste certificaatuitgever. Meer dan 100.000 bedrijven in 150 landen wereldwijd doen beroep op GeoTrust SSL certificaten. Via zijn low-cost dochter RapidSSL gaat GeoTrust eveneens de concurrentie aan met prijsbreker en globale marktleider Comodo.

Voordelen


  • Ruim aanbod aan certificaten
  • Low-cost RapidSSL aanbod
  • Gevestigde certificaatuitgever

Binnen de Symantec groep en erbuiten heeft GeoTrust een duidelijke positie als de mid-market uitgever met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

De verschilpunten


  • Beveiligt www en niet-www
  • Ongelimiteerde server licenties
  • Goedkope SAN certificaten

GeoTrust certificaten zijn een uitstekend mid-level oplossing. Hun ruime aanbod aan goed geprijsde SSL producten en een uitgebreide reeks opties maken er een solide beveiligingsoptie van.

's mening


GeoTrust straalt in het mid-market segment met een robuust gamma en opties die toelaten om meerdere websites goedkoop met SSL te beveiligen.

Onze beoordeling:
4.5

Certificaten van GeoTrust

RapidSSL

RapidSSL, de naam zegt het reeds. Een van de meest betaalbare certificaten met ultra-snelle installatie en uitermate geschikt voor kleine sites and bedrijfstoepassingen met beperkt netwerkverkeer. RapidSSL is een basis domein validatie certificaat en kan meestal opgezet worden in een tijdspanne van 15 minuten!

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 10.000 $

GeoTrust RapidSSL

RapidSSL Wildcard

Het RapidSSL Wildcard certificaat beveiligt eenvoudig en snel een hoofddomein en subdomeinen: www.uwdomein.be, uwdomein.be, *.uwdomein.be. RapidSSL Wildcard certificaten zijn snel beschikbaar en een laten toe om zonder een hoge kostprjis toch de nodige subdomeinen te voorzien van SSL beveiliging.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 5.000 $

GeoTrust RapidSSL Wildcard

QuickSSL Premium

QuickSSL Premium is een domein validatie certificaat van de gereputeerde uitgever GeoTrust dat snel geleverd kan worden. Beveilig uw website en boezem vertrouwen in aan uw bezoekers.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 500.000 $

GeoTrust QuickSSL Premium

QuickSSL Premium SAN

QuickSSL Premium SAN is een GeoTrust SSL certificaat dat een uitstekende keuze vormt als u meerdere subdomeinen wil beveiligen zonder de kost van een wildcard certificaat. U kan 5 verwant subdomeinen onder eenzelfde root beveiligen.

Domain validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 500.000 $

GeoTrust QuickSSL Premium SAN

TrueBusinessID

Het TrueBusinessID SSL certificaat van GeoTrust valideert uw bedrijfsgegevens, en wekt vertrouwen door GeoTrust's bedrijfsimage en de dynamische site seal. Het certificaat laat toe om zowel www.mijndomein.com als mijndomein.com te beveiligen.

Organisation validatie
Single Domein
Waarborg 1.250.000 $

GeoTrust TrueBusinessID

TrueBusinessID SAN

Het TrueBusinessID SAN certificaat van GeoTrust bevat uw organisatiegegevens, en biedt 4 server alternative names, zodat u meteen 5 afzonderlijke domeinnamen kan beveiligen, met een maximum van 25.

Organisation validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

GeoTrust TrueBusinessID SAN

TrueBusinessID Wildcard

TrueBusinessID Wildcard is GeoTrust's veelzijdig certificaat om al uw subdomeinen te beveiligen. De ongelimiteerde servers licentie laat u toe om dit certificaat op uw gehele netwerk te gebruiken, een aanzienlijke besparing op de aanschaf van afzonderlijke certificaten.

Organisation validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 1.250.000 $

GeoTrust TrueBusinessID Wildcard

TrueBusinessID EV

GeoTrust's TrueBusinessID EV SSL certificaat is de hoogste trap van validatie en veiligheid aan de laagste prijs. Uw bezoekers zien de groene adresbalk met uw bedrijfsgegevens, hun vertrouwen wordt gewekt, en uw verkoop vaart er wel bij. Uw beste keuze als u een goedkoop EV certificaat zoekt.

Extended validatie
Single Domein
Waarborg 1.500.000 $

GeoTrust TrueBusinessID EV

TrueBusinessID EV SAN

Het TrueBusinessID EV SAN SSL certificaat combineert de strengste validatie en de optie om meerdere domeinen goedkoop te beveiligen. Het certificaat beschermt standaard 5 domeinen, en kan uitgebreid worden tot een maximum van 25.

Extended validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

GeoTrust TrueBusinessID EV SAN