SSL certificaten van Comodo

Comodo

Comodo werd in 1998 in de UK opgericht, en groeide snel uit tot de grootste certificaatuitgever op dit ogenblik. Comodo was een pionier van het CA/B forum, de ontmoetingsplek tussen certificaatuitgevers en browserontwikkelaars, en wordt beschouwd als de uitvinder van het Extended Validation certificaat. Comodo hanteert een model van goedkope SSL certificaten, zonder daarom te vervallen in een discount model: Comodo certificaten bieden minstens evenveel voordelen als hun meer prestigieuze broers, of meer.

Voordelen


  • Globale marktleider
  • Lage prijzen
  • Ruim aanbod aan certificaten
  • Snelle afgifte

Comodo is de instap als u een goedkoop SSL certificaat zoekt dat toch een herkenbare uitstraling heeft. Hun scherpe prijzen en globale uitstraling zijn troeven waar noch lokale hosters die eigen certificaten uitgeven, noch hun prestigieuzere concurrenten vat op hebben.

De verschilpunten


  • SAN certificaten zonder gratis niet-www
  • Beveiligt www en niet-www
  • Innovatieve "Corner of Trust" site seal
  • Ongelimiteerde server licenties

Comodo laat indien niet zijn broek, dan toch zijn bretellen zakken wat SSL opties betreft. Indien gratis mail-subdomeinen uw voorkeur wegdragen, raden we u aan om GlobalSigns productaanbod te raadplegen.

's mening


Comodo hoort bij de top van de certificaatuitgevers, zonder de meest prestigieuze te zijn. Een uitstekende keuze voor wie een ruim aanbod aan certificaten zoekt aan scherpe prijs, net iets minder voor wie de maximale uitstraling beoogt.

Onze beoordeling:
4.5

Certificaten van Comodo

PositiveSSL

Het PositiveSSL certificaat van Comodo is het goedkoopste uit Kinamo's aanbod. Zijn lage prijs en onmiddelijke aflevering maken het uitermate geschikt om applicaties en server to server communicaties te beveiligen. Als u een SSL certificaat zoekt aan bodemprijzen, bent u aan het juiste adres.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 10.000 $

Comodo PositiveSSL

PositiveSSL Multi-Domain

Comodo's PositiveSSL Multi-Domain certificaat beveiligt van 3 tot 100 domeinnamen aan prijs buiten all concurrentie. Zoek niet verder als u meerdere domeinnamen wenst te beveiligen aan een onklopbare prijs.

Domain validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 10.000 $

Comodo PositiveSSL Multi-Domain

EssentialSSL

Comodo's meest populaire certificaat, EssentialSSL, is een single domein certificaat met domeinvalidatie. Een certificaat dat doet wat het moet doen zonder meer, aan een heel aantrekkelijke prijs.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 10.000 $

Comodo EssentialSSL

EssentialSSL Wildcard

EssentialSSL Wildcard is de wildcard variante van Comodo's meest verkochte certificaat EssentialSSL. Het valideert enkel de domeinnaam, komt met een statische site seal, en beveiligt één rootdomein en al zijn subdomeinen.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 10.000 $

Comodo EssentialSSL Wildcard

InstantSSL

Comodo's InstantSSL is hun instapproduct in single domein, organisatie validatiecertificaten, en is veruit het goedkoopste OV certificaat in de SSL productcatalogus van Kinamo.

Organisation validatie
Single Domein
Waarborg 10.000 $

Comodo InstantSSL

InstantSSL Pro

Comodo's InstantSSL Pro is een single domein certificaat met organisatie validatie dat zich tussen InstantSSL en InstantSSL Premium situeert, met een corresponderend prijsniveau en garantiebedrag.

Organisation validatie
Single Domein
Waarborg 100.000 $

Comodo InstantSSL Pro

InstantSSL Premium

Comodo's InstantSSL Premium is een organisatie validatie certificaat voor één enkele domeinnaam, vergelijkbaar met andere InstantSSL certificaten, maar met een veel hoger garantiebedrag.

Organisation validatie
Single Domein
Waarborg 250.000 $

Comodo InstantSSL Premium

InstantSSL Premium Wildcard

Comodo's InstantSSL gamma van organisatie validatie certificaten zou niet volledig zijn zonder een wildcard optie. InstantSSL Premium Wildcard valideert één rootdomein en een onbeperkt aantal subdomeinen. Bovendien het goedkoopste OV Wildcard certificaat in het Kinamo aanbod.

Organisation validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 250.000 $

Comodo InstantSSL Premium Wildcard

InstantSSL Multi-Domain

Comodo's InstantSSL Multi-Domain is hun SAN certificaat met organisatie validatie, bedoeld voor wie meerdere domeinen aan een redelijke prijs maar met een zekere mate van betrouwbaarheid wil beveiligen. Het certificaat valideert standaard 3 domeinen, en kan uitgebreid worden tot 100 domeinen.

Organisation validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 50.000 $

Comodo InstantSSL Multi-Domain

Unified Communications SSL

Comodo's UCC certificaat is een zeer prijselijk certificaat dat voornamelijk bedoeld is om Microsoft Exchange servers en verwanten te beveiligen, hoewel het een volwassen SAN certificaat is dat voor andere doelen kan ingezet worden. Het certificaat beveiligt standaard 3 domeinen, en kan tot 100 domeinen uitgebreid worden.

Organisation validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 10.000 $

Comodo Unified Communications SSL

EV SSL

Comodo's EV SSL certificaat is hun topproduct, inclusief groene adresbalk en de hoogste waarborg die men kan vinden, maar aan de redelijke prijzen die we van Comodo hebben leren verwachten.

Extended validatie
Single Domein
Waarborg 1.750.000 $

Comodo EV SSL

EV SSL SGC

Het EV SGC SSL certificaat van Comodo combineert uitgebreide validatie en groene adresbalk met Server Gated Cryptography technologie die oudere browsers toelaat om met minimum 128 bits encryptie te connecteren. Dat alles aan een meer dan faire prijs.

Extended validatie
Single Domein
Waarborg 1.750.000 $

Comodo EV SSL SGC

EV SSL Multi-Domain

Het vertrouwen dat enkel een EV certificaat kan wekken, gekoppeld aan de optie om meerdere domeinnamen te beveiligen. Comodo's EV SSL Multi-Domain beveiligt 3 domeinen, met een maximum van 100.

Extended validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 1.750.000 $

Comodo EV SSL Multi-Domain

PositiveSSL Wildcard

Het PositiveSSL Wildcard certificaat van Comodo is een heel goedkope manier om een onbeperkt aantal subdomeinen te beveiligen. Uw keuze bij uitstek als u een wildcard certificaat zoekt zonder de rekening te plunderen.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 10.000 $

Comodo PositiveSSL Wildcard