Ik wil een .be domeinnaam registreren, aan welke eisen moet ik voldoen?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:31:42.
Categorie: Alles over domeinnamen

domeinnamen .be

Een .be domeinnaam registreren is eenvoudig. Elke persoon of rechtspersoon kan een .be domeinnaam registreren.

Kinamo zal u steeds als officiële eigenaar, registrar of licensee aanduiden bij de registratie van uw domeinnaam.
Hoed u voor hosting bedrijven die hun eigen naam inbrengen als eigenaar! Dit kan later tot problemen leiden als u ooit uw domeinnaam wenst te verhuizen.

Voor de registratie van uw domeinnaam hebben wij enkele basisgegevens nodig:

• Naam
  • Voornaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Optioneel: bedrijfsinformatie