Kinamo Cloud Servers

Server virtualisatie biedt eindeloos veel mogelijkheden tot het bouwen van een infrastructuur die mee groeit met uw onderneming.

Het uitbouwen, beheren en beveiligen van uw eigen infrastructuur vraagt een investering zowel op vlak van tijd, ervaring als hardware.
Zet het lanceren van uw cloud platform in een stroomversnelling en doe beroep op Kinamo.


De persoonlijke aanpak, ervaring en out-of-the-box benadering krijgt u er standaard bij!

Managed hosting

Kinamo legt de nadruk op managed cloud hosting. Uw cloud dienst beschikt over uitgebreide monitoring, betrouwbare backups en ondersteuning door ons toegewijd team.
Anderzijds bieden wij voor de geavanceerde gebruikers en ontwikkelaars public cloud servers aan met volledige root access!

Flexibel en schaalbaar

Cloud hosting is uitermate geschikt voor zware websites, e-commerce toepassingen die gebruik maken van het Magento framework, websites met content management systemen zoals Drupal, Wordpress, maar ook voor andere bedrijfstoepassingen (ERP, Remote Desktop, VDI).
De resources kunnen stapsgewijs evolueren of tijdelijk aangepast worden zodat u kan inspelen op korte maar hevige bezoekersaantallen.

Eenvoudig... of complex

Een eenvoudige cloud server huren, of een complexe infrastructuur met load-balancing en disaster recovery opzetten... Het behoort tot de mogelijkheden!
Voor sites met grote bezoekersaantallen kan gebruik gemaakt worden van load balancers in combinatie met redundante servers.
Kinamo heeft een verregaande expertise in installatie van gekoppelde instances, webclusters en performante database servers.

Steeds beschikbaar

Bijkomende voordelen van cloud hosting zijn de hoge uptime garanties. Dankzij de onderliggende server technologie is de beschikbaarheid van uw server gegarandeerd.
Wie nog meer garanties wenst kan opteren voor fallback (DRO) naar een tweede datacenter of public cloud services zoals Amazon Webservices (AWS) en Google Compute Engine (GCE).

Linux en Windows platform

Voor enterprise geörienteerde toepassingen die gebruik maken van Microsoft SQL Server, Remote Desktop en andere kan u vanzelfsprekend gebruik maken van Windows Server.
Voor LAMP stacks, NGinx, Docker, Node.js, MongoDB en andere high-tech oplossingen kan u beroep doen op Linux machines.

Benieuwd hoe Kinamo u kan helpen bij uw hosting oplossing?

 

Contacteer ons

Public Cloud Servers

Public Cloud

Cloud servers met root access en volledige controle. Deze virtuele servers staan online binnen enkele minuten en zijn gericht aan klanten die kiezen voor eigen beheer van de cloud server of een eigen infrastructuur wensen uit te bouwen, zonder beperkingen.

Private Cloud Servers

Private Cloud

Private cloud hosting is de perfecte balans tussen volledige controle, veiligheid en gegarandeerde resources. De Kinamo cloud architecten helpen u bij het bouwen van een uitgekiende hardware infrastructuur waarop u uw eigen cloud cluster kan bouwen, bijvoorbeeld op basis van VMware vCloud™ voor kritische, bedrijfsgerichte toepassingen.

Meer info

Managed Cloud Servers

Managed Cloud

Onze managed cloud hosting oplossingen zijn gericht naar klanten die wensen dat Kinamo zorgt voor het dagelijkse beheer van de cloud infrastructuur. U beschikt over strikte service level agreements, maximale uptime garanties en ondersteuning.
Ontdek de managed cloud hosting op het VMware vCloud™ platform.

Meer info