Ons bedrijf

Wie is Kinamo?

Kinamo is onstaan uit Firstserved NV, opgericht in 2003. Firstserved is sinds 2003 een vaste waarde in het hosting landschap in België. Naast klassieke hosting diensten zoals domeinnaam registraties, shared webhosting en server hosting hebben wij ons gespecialiseerd in verregaande geïntegreerde hosting oplossingen.

Firstserved werd opgericht met het idee om de ondertussen 16 jaar ervaring te bundelen in een groter geheel met een goede kapitalisatie en groeikansen. Ons uitstekend solvabiliteitsratio en onze hoge bedrijfsrendabiliteit zorgen ervoor dat we moeiteloos kunnen investeren in de toekomst en het initiatief kunnen blijven nemen op vlak van technologie en infrastructuur... dit alles met het oog op een professionele, gegarandeerde en flexibele dienstverlening.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen; Het Kinamo netwerk en alle daarbij horende infrastructuur is ondergebracht in Brussel.Kinamo engageert zich in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Lees meer

Waarom Kinamo?

In 2013 werd beslist om te werken onder een nieuwe handelsnaam: Kinamo, wat "flexibiliteit" betekent. Kinamo bestaat uit een dynamisch team van systeembeheerders en ontwikkelaars, elk met een doorgedreven specialiteit.

Hierdoor garanderen wij dat u steeds in contact zal komen met een medewerker die kennis heeft van zaken. Klanten ondersteuning staat hoog aangeschreven bij Kinamo: "Bedankt voor de snelle interventie" is niet zelden een terugkerende lovende kritiek van onze klanten.

Reeds 10 jaar maken zelfstandigen, middelgrote en grote ondernemingen gebruik van onze diensten.

Diverse web agencies, communicatie bureaus en web designers doen beroep op onze ervaring van zowel hosting bedrijf als doorgewinterde ontwikkelaars.