Apple IMAP Microsoft Outlook 2013 Outlook 2011 POP3 SMTP

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Instellen van uw e-mail account met Outlook 2011 voor Mac

Laatste bijgewerkt: 08/02/2016

Dit artikel legt u uit hoe u uw e-mail adres kan instellen in Outlook 2011 op Mac.

Ga naar het menu Tools (Extra in Nederlands) en kies Accounts.

Outlook 2011 - Mac - Nieuwe account
Klik vervolgens op het '+' icoontje links onder en kies "E-mail...".
Voeg in het volgende scherm het e-mail adres dat u wenst in te stellen, en het bijhorende wachtwoord.

Voor instelling van een POP3 account, gelieve onderstaande instellingen te gebruiken.

Let op! Als u uw e-mail account instelt als POP3 zal de mail van server gehaald worden!

Outlook 2011 - Mac - POP3 account

Geef volgende zaken in:

• Account description: naam van uw account, voorbeeld "Kinamo Info Account"
  • Full name: uw volledige naam
  • E-mail address: uw e-mail adres
  • User name: uw gebruikersnaam, in het geval van Kinamo is dit uw volledige e-mail adres
  • Password: Het wachtwoord van uw e-mail adres
  • Incoming server: in.kinamo.be
    In het invulveld voor poort kan u de standaard 995 laten staan
    Kruis "Use SSL to connect" aan!
  • Outgoing server: mail-smtp-out.kinamo.be en poort 587
    Kruis "Override default port" aan of u kan zelf geen poort nummer opgeven!
    Kruis "Use SSL to connect" aan!

Kies vervolgens "More options" en u krijgt een popup waar u kan aanduiden dat de server authenticatie nodig heeft.
Kies "Use Incoming Server Info".

Als u uw account in wil stellen als IMAP account, dient u andere instellingen te gebruiken.

Let op! Als u uw e-mail account instelt als IMAP, blijven de e-mail berichten op de server staan!

Outlook 2011 - Mac - IMAP

Geef volgende zaken in:

• Account description: naam van uw account, voorbeeld "Kinamo Info Account"
  • Full name: uw volledige naam
  • E-mail address: uw e-mail adres
  • User name: uw gebruikersnaam, in het geval van Kinamo is dit uw volledige e-mail adres
  • Password: Het wachtwoord van uw e-mail adres
  • Incoming server: in.kinamo.be
    In het invulveld voor poort kan u de standaard 993 laten staan
    Kruis "Use SSL to connect" aan!
  • Outgoing server: mail-smtp-out.kinamo.be en poort 587
    Kruis "Override default port" aan of u kan zelf geen poort nummer opgeven!
    Kruis "Use SSL to connect" aan!

Kies vervolgens "More options" en u krijgt een popup waar u kan aanduiden dat de server authenticatie nodig heeft.
Kies "Use Incoming Server Info".