AlphaSSL

Het AlphaSSL certificaat van GlobalSign is een goedkoop SSL certificaat dat ogenblikkelijk uitgegeven wordt. Een ideaal certificaat voor wie goedkoop zijn domeinnaam wil beveiligen, en compatibel met Kinamo Cloud SSL, zodat u geen eigen IP-adres nodig heeft.

GlobalSign AlphaSSL

Duur 1 jaar 2 jaar
Prijs/jaar 29.99 25.99 -13%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

De lage prijs, en de compatibiliteit met Kinamo Cloud SSL, die tot een verdere kostenbesparing leidt, maken het AlphaSSL tot een solide kanshebber als u een goedkoop, snel afgeleverd certificaat zoekt. Enige valse noot: hoewel de waarborg op een SSL certificaat slechts een marketinggegeven is, had GlobalSign deze tenminste kunnen optrekken tot het niveau van zijn directe concurrenten.

Kinamo's score:
4.5
  • Wildcard
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 5 sterren, gebaseerd op 6 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het AlphaSSL certificaat is verzekerd voor 1.000 $.

Enkel domein

GlobalSign beveiligt één enkele fully qualified domeinnaam met uw AlphaSSL certificaat.

Domein validatie

GlobalSign valideert de eigendom van het domein voor de uitgifte. Het AlphaSSL certificaat wordt doorgaans in luttele minuten afgeleverd.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Kinamo Cloud SSL compatibel

De Kinamo Cloud SSL oplossing laat u toe om uw website op de Kinamo Cluster met een SSL certificaat te beveiligen zonder een eigen IP-adres te moeten aanschaffen.

AlphaSSL

GlobalSign AlphaSSL

Andere SSL producten van GlobalSign

GlobalSign producten Prijs Info
AlphaSSL Vanaf € 25.99
AlphaSSL Wildcard Vanaf € 89.99
DomainSSL Vanaf € 114.99
DomainSSL Wildcard Vanaf € 359.00
ExtendedSSL Vanaf € 499.00
OrganizationSSL Vanaf € 169.00
OrganizationSSL Wildcard Vanaf € 509.00