Kinamo Private Cloud

Een private cloud omgeving biedt u de flexibiliteit van een public cloud hosting maar met de zekerheden van dedicated server hosting: volledige isolatie van gegevens, uitgebreide beveiliging, gegarandeerde resources, autonome controle over eigen configuraties en hardware.

Een private cloud omgeving opzetten is niet eenvoudig en vraagt denkwerk en planning. Kinamo begeleidt u in het bouwen van een betrouwbare private cloud server infrastructuur op een platform van uw keuze.

De private cloud oplossingen van Kinamo zijn "fully managed", concreet betekent dit dat Kinamo experts zorgen voor het beheer, opvolging, upgrades en monitoring van uw cloud infrastructuur terwijl u zich kan concentreren op uw core business.

Een écht "dedicated" omgeving

Een private cloud server oplossing maakt gebruik van een fully managed dedicated server omgeving met private storage area network (SAN) voor een optimale beveiliging en isolement van uw gegevens en infrastructuur.
Als hypervisor kan u opteren voor VMware vCloud ™ voor een meer enterprise gerichte aanpak, of Apache Cloudstack voor flexibiliteit, cutting-edge technologie (Cassandra, MongoDB) en rapid deployment.

Een degelijke Service Level Agreement

Een bijkomend voordeel van private cloud hosting zijn de solide service level agreements waarop u kan rekenen.
Tenslotte, uw IT infrastructuur vorm het hart van uw business en daar willen we de nodige garanties op bieden. Kinamo zorgt voor een gezonde hartslag van uw private cloud infrastructuur, en dat 24x7x365!

Veilig & Schaalbaar

Door de afgeschermde omgeving heeft u meer controle over het fysieke netwerk, compute nodes en gekoppelde storage.
Breid uw private cloud verder uit met firewall layers, gescheiden storage, enz voor nog betere beveiliging en controle.

logo VMware

Private cloud met VMware vCloud™

Een private cloud bouwen met VMware vCloud™ technologie zorgt voor een doordachte keuze: u bouwt een private cloud op basis van een betrouwbare solide partner met onderliggend een uitstekende integratie van soft- en hardware (Kinamo maakt gebruik van Dell® en EMC® hardware).

VMware private cloud oplossingen maken gebruik van de VMware ESXi hypervisor en zijn uitermate geschikt voor bedrijven die kiezen voor de leider op vlak van server virtualisatie software, zekerheid en betere controle over de private cloud infrastructuur met behulp van een eigen dedicated VMware vCenter™ management server.

logo Cloudstack

Private cloud met Apache Cloudstack

De kracht van Apache Cloudstack zit in de flexibiliteit: dankzij een API aangedreven backend is het provisionen van virtuele machines op een private cloud volledig te automatiseren. Apache Cloudstack heeft reeds zijn strepen verdient als alternatief voor Amazon Web Services (AWS), de API is zelfs volledig compatibel met de AWS EC2.

Een private cloud met Apache Cloudstack is gericht aan bedrijven of organisaties die gebruik willen maken van een summum van flexibiliteit, rapid deployment en technologie die hand in hand gaat met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van cloud computing. Apache Cloudstack maakt gebruik van KVM als hypervisor.

Doe beroep op een cloud architect voor uw managed private cloud.

 

Contacteer ons