Kinamo Internet hosting zonder zorgen

Kinamo is sinds 2003 actief als aanbieder van hosting oplossingen. Talloze nationale en internationale klanten doen beroep op de kennis van Kinamo voor registratie en beheer van domeinnamen, web hosting, Internet toepassingen, dedicated en virtuele servers, cloud servers en cloud hosting. Onze klanten portfolio omvat web designers, web agencies, communicatie bureaus, KMO's en multinationals.

Waarom Kinamo hosting? U geniet van een professionele, gegarandeerde en flexibele dienstverlening. Kinamo staat voor down to earth, no nonsense, jarenlange ervaring in de Internet sector en dat zonder dure marketing quotes en té hippe termen.

Domeinnamen

Kinamo helpt u bij de keuze van de domeinnaam die bij uw business model past.
Wij geven raad over de verschillende domeinnaam extensies, de registratie, vernieuwing en domeinnaam overdracht (transfer).

Webhosting

Kinamo shared web hosting klanten maken gebruik van een uniek platform. Een schaalbare en razendsnelle server infrastructuur welke de ideale fundering vormt voor uw Wordpress, Drupal en custom web projecten.

Cloud servers

Ontdek de Kinamo cloud hosting diensten op basis van VMware: schaalbaarheid en resources on demand binnen een public of private cloud omgeving.

Maximale uptime garanties, betrouwbare Service Level Agreements en High availability inbegrepen!

Volgende klanten deden reeds beroep op onze diensten, u ook?

  • VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen/Waasland
  • SGS Exprimo
  • Touring Mobilis
  • Vlaams Audiovisueel Fonds
  • UZ Leuven
  • VUB - Vrije Universiteit Brussel