housing Service Level Agreement SLA

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Welke service level garanties (SLA) zijn van toepassing op een server housing (co-location)?

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

Ook server housing of co-location klanten kunnen rekenen op een uitstekende service garantie. Een Kinamo server housing dienst beschikt standaard over de Kinamo Server Housing Service Level Agreement. Deze omvat een gegarandeerde stroomvoorziening, voldoende IP adressen, redundante connectiviteit en garanties op de geleverde netwerk connectiviteit.

Aangezien u eigenaar bent van de server - en niet Kinamo - bieden wij geen garanties op de hardware.
U bent zelf verantwoordelijk voor het vervangen van eventueel defecte onderdelen.