PHP SSH

Geef als eerste je beoordeling!

Welke commando's zijn beschikbaar via SSH in de Kinamo PHP hosting?

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

Het Kinamo PHP hosting platform komt out of the box met SSH toegang, GIT, Composer en ander fraais.
Een kleine greep uit de beschikbare commando's in SSH in de Kinamo omgeving vindt je hier terug. We hebben de belangrijkste er uit geplukt, de rest mag u zelf ontdekken!

git
composer
php (cli)
mysql (client)
curl
vi

find
chmod
ls
cd
mkdir
mv
rm
rmdir
cp
rsync
tar
md5sum
sha1sum
bzip
gzip

cat
awk
sed
wget
tail
ftpget
ftpput
dos2unix
unix2dos

Met deze commando's kan elke ontwikkelaar vlot binnen de Kinamo PHP SSH omgeving debuggen!