SNI

In welke mate heeft dit artikel uw vraag beantwoordt?

Score van 4 sterren, gebaseerd op 4 beoordelingen

Welke browsers ondersteunen Server Name Indication (SNI)?

Laatste bijgewerkt: 07/06/2018

Server Name Indication is een uitbreiding van het TLS protocol die toelaat om meerdere SSL certificaten op eenzelfde IP-adres aan te bieden. Tegenwoordig is het gebruik er van alom verspreid, maar er zijn nog bepaalde browsers (meestal oudere versies) die geen SNI of Server Name Indication ondersteunen. Meer informatie over Server Name Indication vindt u op de « Wat is Server Name Indication? » pagina.

Internet Explorer 7 vanaf Windows Vista (niet op Windows XP!)

Google Chrome

• Sinds versie 6+ op Windows XP en Vista
  • 5.0.342.1+ op Mac OS X 10.5.7+

Mozilla Firefox 2.0+

Safari 2.1+

• op Windows Vista
  • op Mac OS X 10.5.6+

Opera 8.0+ (het TLS 1.1 protocol moet ingeschakeld zijn)

Android browser op Android 3.0+

Mobile Safari op iOS 4.0+

Windows Phone 7+

Opera Mobile 10.1+ op Android

Internet Explorer, alle versies, op Windows XP

Android browser op Android 1.x en 2.x