housing rackspace

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Wat is server housing of server co-location?

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

Server housing of server co-location is interessant als u volledig onafhankelijk van uw hosting provider wil beschikken over een server die met het Internet gekoppeld is.

U bent zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van uw server hardware en het beheer van uw server.

Kinamo voorziet de infrastructuur voor het online plaatsen van uw server: een snelle redundante verbinding naar het Internet, firewall diensten, IP adressen en inbegrepen dataverkeer per maand.