Cloud Servers Virtuele Servers

In welke mate heeft dit artikel uw vraag beantwoordt?

Score van 3 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Wat is het verschil tussen virtual private server hosting en cloud server hosting?

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

Virtuele servers binnen het virtual private server hosting programma van Kinamo worden steeds op één hardware machine geplaatst en kunnen geen gebruik maken van belangrijke diensten zoals hoge beschikbaarheid (high-availability), load balancing, snapshots e.d.
Deze virtuele servers beschikken ook standaard slechts over een 'best effort' Service Level Agreement.

Virtuele servers bevinden zich qua flexibiliteit, performantie, en betrouwbaarheid tussen shared hosting oplossingen en dedicated server hosting oplossingen.

Cloud server hosting situeert zich qua dienstverlening op de schaal boven dedicated server hosting en biedt hogere uptime garanties en schaalbaarheid die binnen een dedicated server oplossing niet mogelijk zijn.

Data op cloud servers wordt bewaard op het Kinamo SAN (Storage Area Network), waardoor een hogere snelheid en beschikbaarheid van het platform kan gegarandeerd worden. De hypervisors waarop de cloud servers gehost worden kunnen in geval van problemen ogenblikkelijk een server op een andere hypervisor heropstarten, waardoor high-availability mogelijk wordt.

U kan steeds vragen om uw virtuele server te verplaatsen naar het VMware cloud server hosting platform.

Uw virtuele server kan dan ondergebracht worden op het Kinamo Cloud Hosting Platform en genieten van de voordelen van Cloud server hosting, waaronder verregaande Service Level Agreements.