cluster ftp

Help ons door dit artikel te beoordelen!

Score van 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Wat is het adres van FTP server voor het Kinamo shared hosting platform?

Laatste bijgewerkt: 07/07/2016

Het Kinamo shared hosting platform maakt gebruik van een cluster met webservers. Wie zijn website wil publiceren kan dit via FTP.

Gebruik in uw FTP programma volgende hostnaam:

cluster-ftp.hosting.kinamo.be

Deze server is geldig zowel voor de Linux als Windows hosting!
Onze FTP server ondersteunt standaard FTPS (ook bekend als FTPES, FTP-SSL, S-FTP of FTP Secure) en werkt met een SSL certificaat dat u dient te aanvaarden bij het maken van de eerste connectie.
Vervolgens is uw verbinding geëncrypteerd en verloopt de bestandsoverdracht over een beveiligde verbinding.