DNS

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Wat is een A record?

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

Een A record (address record) wijst een hostnaam toe aan een IP adres, ook wel gekend als IPv4 adres, om ze te onderscheiden van de nieuwere IPv6 adressen.

U kan bijvoorbeeld een A record maken voor hostnaam "www" en deze toewijzen aan IP adres "93.94.105.154" zodat www.uwdomeinnaam.be naar de server met IP adres 93.94.105.154 verwijst, de server waar uw website op staat.

U hoeft geen enkele configuratie uit te voeren indien u website of server bij Kinamo gehost zijn. Kinamo zorgt immers voor de vereiste DNS configuratie bij de aanmaakl van uw hosting.