Wat is dedicated server hosting?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:18.
Categorie: Managed Servers

Dedicated Servers

Kinamo dedicated server hosting legt de nadruk op het huren van een persoonlijke fysieke server. Als klant huurt u voor een vast bedrag per maand een persoonlijke hardware server met eventueel daaraan gekoppelde diensten zoals backup e.d.
Deze server is vanzelfsprekend ondergebracht in een Kinamo datacenter en beschikt over uitstekende verbindingen.

Kinamo is volledig verantwoordelijk voor het technische onderhoud van uw machine - zowel op vlak van hard- en software, en zorgt ervoor dat uw toepassingen steeds optimaal draaien.

Dedicated server hosting is vooral interessant als u voor een vast bedrag per maand zorgeloos wil genieten van het comfort van een persoonlijke server: top prestaties gekoppeld aan top kwaliteit. U hoeft zich geen zorgen te maken over de laatste updates, security patches, connectiviteit of hardware... Dit verzorgt Kinamo volledig voor u.
In vele opzichten is het vergelijkbaar met het huren van een wagen met inbegrepen onderhoud.

Wij raden onze klanten dan ook aan steeds te kiezen voor een configuratie op maat, zodat u steeds zeker bent dat u de optimale machine hebt voor uw noden.