SMTP

Geef als eerste je beoordeling!

Thunderbird: instellen van de uitgaande (SMTP) server voor Kinamo e-mail adressen.

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

Wij gaan er van uit dat u reeds klant bent van Kinamo en reeds beschikt over een e-mail adres op de Kinamo mailservers.

U kan de uitgaande server voor uw e-mail adres wijzigen via het menu Extra (Tools) en vervolgens Accountinstellingen (Account Settings).

Scroll in de lijst naar Uitgaande server (SMTP) (Outgoing server (SMTP)) en klik op Toevoegen (Add).

Mogelijk staan er reeds uitgaande servers in deze lijst, u dient een nieuwe server toe te voegen, namelijk de Kinamo SMTP server.

Nadat u op Toevoegen heeft geklikt kan u de uitgaande server instellingen invullen:

Geef volgende instellingen in:

Omschrijving: mail-smtp-out.kinamo.be
Servernaam:   mail-smtp-out.kinamo.be
Poort:        2525
Verbindingsbeveiliging: STARTTLS
Authenticatiemethode:   Normaal wachtwoord
Gebruikersnaam:         Uw volledige e-mail adres!

Klik op OK om af te ronden.

Vervolgens moet u voor uw Kinamo e-mail adres de correcte uitgaande server kiezen. Dit doet u als volgt:

In het scherm Accountinstellingen, klik op het e-mail adres welke u reeds ingesteld heeft en kies onder Uitgaande server de SMTP server welke u net heeft toegevoegd.

Voortaan verzendt u e-mail via de Kinamo uitgaande SMTP server, met een beveiligde verbinding!