Linux PHP

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Mijn provider biedt gratis webruimte aan, waarom zou ik kiezen voor betalende webhosting?

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

De gratis webruimte die uw provider aanbied is vaak beperkt door een reeks opgelegde regels. Zo mag (en kan) u geen databases online plaatsen om uw site dynamisch te maken.

Programmeertalen zoals ASP en PHP zijn in veel gevallen niet toegelaten en beperken met andere woorden de interactiviteit van uw website.

Bovendien bent u als klant bij uw provider vaak pas geholpen door het raadplegen van het betaalnummer, het doorzoeken van de eindeloos grote knowledge base of in het slechtste geval: u bent volledig op uzelf aangewezen.

Wil u echter genieten van een persoonlijk contact en een degelijke service zonder al deze beperkingen, dan opteert u voor Kinamo!