Microsoft Outlook 2013 SMTP

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Microsoft Outlook 2013: instellen van uitgaande (SMTP) server

Laatste bijgewerkt: 31/10/2016

Gebruikers van Microsoft Outlook 2013 kunnen de uitgaande SMTP server van Kinamo als volgt instellen.

Ga naar het menu File en kies Account Settings.

Zorg ervoor dat u als Outgoing mail server (SMTP) onze uitgaande server heeft opgegeven:

out.kinamo.be

Klik vervolgens op de knop More Settings.

Onder Outgoing Server geeft u volgende instellingen op:

My outgoing server (SMTP) requires authentication: aangevinkt

Log on using: aangevinkt
User Name:    uw volledig e-mail adres
Password:     het wachtwoord van uw mailbox
Wachtwoord onthouden: aangevinkt

Klik vervolgens op Advanced en zorg ervoor dat u volgende zaken correct instelt:

Server Port Numbers

Outgoing server(SMTP): 465
Use the following type of encrypted connection: SSL

Sluit alle vensters door op OK te klikken.

U verzendt nu e-mail via de Kinamo uitgaande mailserver, met beveiligde verbinding.