CSR IIS 5 IIS 6 Microsoft Windows Server 2000

In welke mate heeft dit artikel uw vraag beantwoordt?

Score van 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Microsoft IIS 6 - SSL certificaataanvraag (CSR) genereren

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

Dit artikel toont u hoe een certificaataanvraag, ook wel CSR, op te maken, met behulp van de Management Console op Windows 2003 Server of Windows 2000 Server. Als u uw SSL certificaat reeds ontving van de uitgever, kan u verder met de Instructies om een SSL certificaat te installeren op Microsoft IIS 5/6.

1. Open de IIS console via Start, dan naar Administrative Tools, vervolgens Internet Information Services (IIS).

2. Selecteer uw servernaam aan de linkerkant.

3. Klik op de website die u wenst te beveiligen.

4. Rechts-klik op de naam van de website en selecteer Properties.

5. Klik op de Directory Security tab en selecteer Server certificate... onder de Secure Communications hoofding:

6. De Web Server Certificate Wizard start nu. Klik Next om verder te gaan.

7. Selecteer de Create a new certificate optie.

8. Selecteer Prepare the request now, but send it later.

9. Kies een naam voor uw certificaat. Gebruik gemakshalve de domeinnaam waar u de aanvraag voor indient. Onder Bit length kiest u minstens 2048 bits, en laat het vakje Select cryptographic service provider aangevinkt.

10. Voeg de informatie over uw organisatie toe:
    • Organization - De officiële benaming van uw bedrijf zoals die voorkomt in uw statuten.
    • Organizational Unit - De dienst waartoe u behoort. U mag dit veld ook leeg laten.
    •

11. Tik de Common Name van uw SSL certificaat in, de volledige domeinnaam die voor uw website zal gebruikt worden, bijv. www.mijndomein.com. Voor een wildcard certificaat gebruikt u *.mijndomein.com.

12. Vul Country/RegionState/province en City/locality van uw organisatie in. Gebruik geen afkortingen!

13. Kies waar u het CSR bestand dat u gaat genereren wil bewaren. Plaats het op de desktop om het gemakkelijk terug te vinden.

14. Controleer de informatie die u heeft ingebracht in het overzichtsscherm, en bevestig.

15. Uw certificaataanvraag is nu gegenereerd. Vervolgens zoekt u uw CSR met behulp van Windows Explorer, dubbelklikt u het om het te openen, en kopieert u de volledige inhoud ervan, met inbegrip van de BEGIN CERTIFICATE REQUEST en END CERTIFICATE REQUEST regels, in Kinamo's SSL Certificaat Aanvraag formulier.

16. Na ontvangst van uw SSL certificaat kan u verder met het installeren ervan.