Cloud Servers Dedicated Servers managed hosting Virtuele Servers

Help ons door dit artikel te beoordelen!

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Kan ik zelf beslissen welke toepassingen ik op mijn server plaats?

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

U kan zelf bepalen welke toepassingen u installeert op uw server. U beschikt standaard over volledige toegang tot uw server via SSH (Secure Shell) in het geval van Linux servers of Remote Desktop in het geval van Windows servers.

Kinamo assisteert u met plezier bij het installeren en configureren van ondersteunde software.