Virtuele Servers

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Kan ik mijn virtuele server zelf beheren via SSH of Remote Desktop?

Laatste bijgewerkt: 13/01/2016

U beschikt over volledige administratieve toegang tot uw server. Voor Linux machines krijgt u toegang via SSH (Secure Shell), voor Windows machines kan u verbinding maken via Remote Desktop (Terminal Services).

Uit veiligheidsoverwegingen dient u steeds een beveiligde VPN (Virtual Private Network) verbinding te maken met het Kinamo netwerk vooraleer u verbinding kan maken met uw server.