CodeIgniter Laravel Phalcon PHP Symfony

Geef als eerste je beoordeling!

Kan ik Laravel, Symfony, Phalcon of CodeIgniter gebruiken op mijn hosting?

Laatste bijgewerkt: 13/01/2016

Het installeren en beheren van PHP Frameworks zoals Laravel, Symfony, Phalcon of CodeIgniter is aanzienlijk eenvoudiger als u toegang heeft tot de command-line tool Composer, die u toelaat om dependencies en libraries voor uw framework te installeren.

De Developer Hosting van Kinamo biedt u SSH-toegang tot uw hosting, zodat u eenvoudig alle vereiste software kan installeren. Bovendien kan u via het Git versioning systeem de verschillende versies van uw project bewaren.