Kan ik beroep doen op de support afdeling voor mijn server housing dienst?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:02.
Categorie:

server housing

Server housing of server colocatie klanten kunnen enkel beroep doen op de Kinamo support medewerkers voor het maken van een afspraak betreffende toegang tot het datacenter, controleren van de connectiviteit van uw server of het wijzigen van firewall instellingen met betrekking tot uw server.

U kan beroep doen op Kinamo om bepaalde problemen na te kijken op uw server, dit evenwel tegen ons standaard support uurtarief.