Tags voor dit FAQ item:
beveiliging SPAM

In welke mate heeft dit artikel uw vraag beantwoordt?

Geef als eerste je beoordeling!

Is mijn e-mail adres beschermd tegen SPAM?

Laatste bijgewerkt: 14/01/2016

Het e-mail verkeer bij Kinamo wordt onderworpen aan een uiterst strenge anti-spam controle. Onze spamfilters maken gebruik van verschillende technieken om spam te analyseren: heuristische programma's zoals SpamAssassin en Bayes filters, online checks via razor en pyzor, en DCC (Distributed Clearinghouse), Spamhaus, enz.

Elk bericht dat naar u verzonden wordt zal streng gecontroleerd worden door onze anti-spam software. Aan de hand van publiek toegankelijke lijsten, filters en bepaalde regels zal bepaald worden of het bericht dat men u probeerde te verzenden potentieel als 'ongewenst' kan overkomen.
Indien dit het geval is zal het bericht ongewijzigd naar u doorgezonden worden, maar komt in het onderwerp volgende regel te staan:

[Kinamo SPAM Filter]

Zo kan u in uw e-mail programma eenvoudig selecteren op onderwerp en de berichten alsnog in de prullenmand plaatsen.

Berichten waarvan wij 100% zeker zijn dat deze als ongewenst kunnen beschouwd worden, zullen sowieso door onze filters verwijderd worden.

Via doorlopend geupdate blacklists van IP-adressen die bekend staan als verstuurders van spam en virussen, CBL en XBL databases, wordt verkeer aan de oorsprong geblokkeerd. Op die wijze filteren wij reeds 90% van het ongewenste e-mail verkeer. Wees gerust, het betreft verkeer afkomstig van mailservers die niet door uw correspondenten gebruikt worden.