iOS iPad iPhone SMTP

Help ons door dit artikel te beoordelen!

Score van 2 sterren, gebaseerd op 12 beoordelingen

Probleem met instellen van de uitgaande server op iPad en iPhone

Laatste bijgewerkt: 08/02/2016

Gebruikers van iOS (iPad, iPhone) kunnen problemen ondervinden bij het instellen van hun Kinamo e-mail account.
iOS heeft de neiging alle voorgaande SMTP servers (uitgaande servers) te laten staan, ook al zijn deze niet langer in gebruik.

Zorg er daarom voor dat u in de lijst met uitgaande servers (SMTP servers) slechts één maal de uitgaande e-mail server van Kinamo heeft staan, namelijk:

mail-smtp-out.kinamo.be

en eventueel andere uitgaande servers van uw provider (bvb. relay.skynet.be of uit.telenet.be).

U kan uitgaande SMTP servers verwijderen via Instellingen, E-mail, contactpersonen, agenda.

1. Klik vervolgens op de door u ingestelde account onder Accounts.
  2. Klik daarna op de ingestelde account, vervolgens Uitgaande mail server (SMTP) en verwijder uit de lijst met Andere SMTP servers de servers die u niet langer gebruikt.