Hoe kan ik een .com, .net of .org domeinnaam verhuizen?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:31:58.
Categorie:

auth code lock transfer

Verhuis van uw domeinnaam

Als u een domeinnaam wil verhuizen met extensie .com, .net of .org (of anderen) van uw huidig hosting bedrijf naar Kinamo dient u twee zaken aan te vragen:

• Vraag of men de transfer lock van de domeinnaam wil verwijderen, dit laat ons toe om een verhuis van de domeinnaam aan te vragen;
  • Vraag naar de authorization code of token. Deze code laat ons toe om de verhuis aan te vragen;

Zonder deze twee zaken is het verhuizen van een domeinnaam (met bvb. tld .com, .net of .org) niet mogelijk.
Hou er rekening mee dat na ingave van de de auth code of token een mail zal verzonden worden naar de "owner", zorg dus dat het e-mail adres dat bij de domeinnaam hoort bij uw huidige agent ook daadwerkelijk actief is.
Als dit e-mail adres niet actief is, en u laat dit wijzigen bij uw huidige agent, zal de domeinnaam in een transfer lock modus komen te staan (bvb. voor .com domeinnamen) en kan u de domeinnaam gedurende 60 dagen niet meer verhuizen. Dit omwille van een beveiligingsmaatregel van ICANN.