SSL

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Hoe een SSL Site Seal gebruiken?

Laatste bijgewerkt: 13/01/2016

Een website die met een SSL certificaat beveiligd is toont aan de bezoeker een hangslot in de adresbalk, en een https:// adres in plaats van een standaard http:// URL. U kan daarnaast ook een Secure Seal toevoegen, ook wel een Trustmark genoemd, een grafisch logo van de Certificate Authority dat aangeeft dat uw site beveiligd is.

Een Site Seal informeert uw bezoeker dat uw website beveiligd is tegen phishing, ze daadwerkelijk met uw bedrijf communiceren, en financiële en persoonlijke gegevens die ze u meedelen versleuteld zijn.

Vergelijkende studies tonen aan dat het toevoegen van een Site Seal op een prominente plek op een e-commerce website leidt tot een aanzienlijke toename van online bestellingen.

Via uw certificaatuitgever kan u een stukje HTML-code verkrijgen dat u rechtstreeks in de pagina's van uw website kan toevoegen. De Site Seal geeft het logo van de Certificate Authority weer, al dan niet aangevuld met het tijdstip waarop de pagina ingeladen werd.

Een Static Site Seal is een eenvoudig prentje dat u op uw website kan toevoegen om aan te tonen dat uw website beveiligd werd, en wordt veelal aangeboden bij goedkopere certificaten, met de uitzondering van AlphaSSL certificaten, die ook dynamische seals aanbieden. Aangezien het slechts een om afbeelding gaat die niet doorklikbaar is om uw certificaatgegevens te bekijken, boezemt een statische seal minder vertrouwen in dan een dynamische seal.

Een Dynamic Site Seal is aanklikbaar, en verwijst naar de website van de certificaatuitgever, waar de bezoeker meer informatie kan opvragen over uw identiteit en het type certificaat, wat uiteraard meer vertrouwen biedt.

U vindt de installatieinstructies voor de Site Seals van de verschillende CA's hier:

Volg de instructies op volgende pagina: https://www.globalsign.com/ssl/secure-site-seal/

GlobalSign Secure Site Seal

Het Norton Secured Seal dat bij uw Symantec certificaat hoort kan u genereren op de volgende pagina: http://www.symantec.com/ssl/seal-agreement/

Norton Secured Seal

Uw Thawte Trusted Site Seal kan u downloaden op https://www.thawte.com/ssl/secured-seal/

Thawte Secure Site Seal

De GeoTrust handleidingen voor hun site seals vindt u hier: https://www.geotrust.com/ssl/ssl-site-seals/

GeoTrust QuickSSL Premium Site Seal    GeoTrust TrueBusinessID Secure Seal

Comodo PositiveSSL certificaten geven u recht op een statisch logo. De instructies vindt u op https://www.positivessl.com/site_seals.php

Comodo PositiveSSL Static Seal    Comodo PositiveSSL Static Seal

Instructies om Comodo's Dynamic TrustLogo te installeren vindt u op https://trustlogo.com/ssl-certificate-support/index4.html

Comodo Secure Site Seal

Als u Comodo's Corner of Trust wil tonen, volg dan de instructies op https://trustlogo.com/ssl-certificate-support/index2.html

Comodo Corner of Trust Seal

Uw AlphaSSL Site Seal genereert u via http://www.alphassl.com/support/ssl-site-seal.html

AlphaSSL Dynamic Site Seal    AlphaSSL Static Site Seal

De RapidSSL Site Seal is een statische seal. U kan de afbeelding hieronder downloaden en op uw eigen website integreren.

RapidSSL Site Seal