Android IMAP SMTP

Score van 0 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Android: instellen van de uitgaande server (SMTP)

Laatste bijgewerkt: 19/01/2016

Ga op uw Android device naar het menu Instellingen.

Kies vervolgens Accounts en de door u ingestelde IMAP account. Klik vervolgens op Account Settings en het door u ingestelde door Kinamo gehoste e-mail adres. U krijgt nu de instellingen van deze account te zien. Ga naar Server settings (onderaan) en kies Outgoing settings.

Geef volgende gegevens op:

SMTP server:              mail-smtp-out.kinamo.be
Port:                     2525

Security type:            SSL/TLS (accept all certificates) of STARTTLS (accept all certificates)
Require signin:           aangevinkt

Gebruikersnaam:           Uw e-mail adres
Wachtwoord:               Het wachtwoord van uw mailbox

Met deze instellingen verzendt u voortaan e-mail via onze beveiligde server.