SGC SSL Supercert

Thawte's SGC SuperCert SSL certificaat valideert uw organisatie aan de bezoeker, en biedt een minimale encryptie van 128 bits, zelfs aan verouderde browsers.

Thawte SGC SSL Supercert

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 245.00 215.00 -12 %
Extra domein
Prijs/jaar € 189.00 € 169.00 -11%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Thawte's SGC Supercert is het goedkoopste SGC certificaat uit het Kinamo aanbod. Als beveiliging van zeer oude browsers voor u van cruciaal belang is, biedt dit certificaat de goedkoopste uitkomst. Het gebrek aan bijkomende opties weegt daarentegen in het nadeel van dit certificaat. Voor een luttele 100 euro meer schaft u een EV SGC certificaat van Comodo aan, dat u wél op meerdere servers kan gebruiken, of voor 50 euro minder kan u de uitstekende OrganizationSSL van GlobalSign overwegen. Zelfs Thawte's eigen EV certifcaat is goedkoper en beter.

Kinamo's score:
3.0
  • Wildcard
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Geef als eerste je beoordeling!

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het SGC SSL Supercert certificaat is verzekerd voor 1.250.000 $.

Single / Multi Domein

Het SGC SSL Supercert certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Organisatie validatie

Thawte controleert de domeinnaam, maar ook uw organisatie. Uw bedrijfsgegevens zijn op het SGC SSL Supercert certificaat opgenomen, wat uw bezoekers vertrouwen inboezemt.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Server Gated Cryptography (SGC)

Server Gated Cryptography laat oudere browsers toe om hun zwakke 40 bits-encryptie naar een minimum van 128 bits te brengen. Het SGC SSL Supercert certificaat is een goede keuze als u oudere browsers moet beveiligen.

SGC SSL Supercert

Thawte SGC SSL Supercert

Andere SSL certificaten van Thawte

Thawte certificaten Prijs Info
SGC SSL Supercert Vanaf € 215.00
SSL Web Server Vanaf € 101.99
SSL Web Server EV Vanaf € 189.00
SSL123 Vanaf € 50.99