Secure Site with EV

Buiten de groene adresbalk biedt het Secure Site with EV SSL certificaat u dagelijkse scanning van uw website op malware, het gegeerde Norton Secured seal, en Site-in-Search, dat uw seal in zoekresultaten weergeeft.

Symantec Secure Site with EV

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 799.00 749.00 -6 %
Extra domein
Prijs/jaar € 749.00 € 719.00 -4%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Symantec's Secure Site EV biedt onmiskenbare voordelen: een solide reputatie van de uitgever, de Norton Secured seal, dagelijkse malware scanning van uw website, en toegenomen bezoek door Site-in-Search SEO. Niettemin betreuren we dat het certificaat geen ongelimiteerde serverlicenties biedt, want als u het op meerdere load balancers wenst te installeren komt het wel erg duur uit, en voor een website die met een EV certificaat pronkt is dat niet te ver gezocht. Aan u om te beslissen of dit doorweegt. Secure Site with EV blijft een uitstekend certificaat dat zijn prijs waard is.

Kinamo's score:
4.0
  • Wildcard
  • Onbeperkte server licenties
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 2 sterren, gebaseerd op 4 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het Secure Site with EV certificaat is verzekerd voor 1.750.000 $.

Single / Multi Domein

Het Secure Site with EV certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Extended validatie

Symantec controleert uw domein en audit uw organisatie voor de afgifte van het Secure Site with EV certificaat. Uw bezoekers hebben de zekerheid dat ze met een bona-bedrijf in zee gaan.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Groene adresbalk in de browser

Als beloning voor het strikt validatieproces voor een Secure Site with EV certificaat, krijgen bezoekers een groene adresbalk met uw naam te zien. Uw klanten weten onmiddellijk dat ze zich op een hoogst betrouwbare website bevinden.

Seal-in-Search

De Seal-in-Search technologie toont uw Norton Secured Site Seal in Google zoekresultaten, zodat u zich meteen van de concurrentie onderscheidt.

Dagelijkse antivirus scanning

Uw website wordt dagelijks op malware en virussen gecontroleerd door Symantec. Uw bezoekers kunnen bijgevolg in volle vertrouwen hun aankopen doen op uw website.

Secure Site with EV

Symantec Secure Site with EV

Andere SSL certificaten van Symantec

Symantec certificaten Prijs Info
Secure Site Vanaf € 319.00
Secure Site Pro Vanaf € 749.00
Secure Site Pro with EV Vanaf € 1149.00
Secure Site with EV Vanaf € 749.00