Secure Site Pro with EV

De Rolls-Royce onder de certificaten: groene adresbalk en minimum encryptie van 128 bits zijn inbegrepen, maar ook talrijke Symantec voordelen zoals de Site-in-Search, de Norton Secured seal, and dagelijkse anti-malware scanning van uw website.

Symantec Secure Site Pro with EV

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 1199.00 1149.00 -4 %
Extra domein
Prijs/jaar € 1099.00 € 1029.00 -6%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Naar onze mening is Symantec's Secure Site with EV, de kleine broer van dit certificaat, een duur, maar correct certificaat. Dat Symantec de prijs ervan bijna verdubbelt enkel en alleen om Server Gated Cryptography toe te voegen, een technologie die de beveiliging van oudere browsers oplapt, kan voor ons niet door de beugel. Broswers die geen 128-bits versleuteling ondersteunen zijn zo verouderd dat ze wel meer gebreken vertonen. De enige mogelijke reden om dit certificaat aan te schaffen lijkt ons te zijn te kunnen uitpakken met het duurste SSL certificaat op de markt. Wat voor mobieltjes werkt, kan ook voor SSL, zeker?

Kinamo's score:
2.5
  • Wildcard
  • Onbeperkte server licenties
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 2 sterren, gebaseerd op 4 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het Secure Site Pro with EV certificaat is verzekerd voor 1.750.000 $.

Single / Multi Domein

Het Secure Site Pro with EV certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Extended validatie

Symantec controleert uw domein en audit uw organisatie voor de afgifte van het Secure Site Pro with EV certificaat. Uw bezoekers hebben de zekerheid dat ze met een bona-bedrijf in zee gaan.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Groene adresbalk in de browser

Als beloning voor het strikt validatieproces voor een Secure Site Pro with EV certificaat, krijgen bezoekers een groene adresbalk met uw naam te zien. Uw klanten weten onmiddellijk dat ze zich op een hoogst betrouwbare website bevinden.

Seal-in-Search

De Seal-in-Search technologie toont uw Norton Secured Site Seal in Google zoekresultaten, zodat u zich meteen van de concurrentie onderscheidt.

Dagelijkse antivirus scanning

Uw website wordt dagelijks op malware en virussen gecontroleerd door Symantec. Uw bezoekers kunnen bijgevolg in volle vertrouwen hun aankopen doen op uw website.

Server Gated Cryptography (SGC)

Server Gated Cryptography laat oudere browsers toe om hun zwakke 40 bits-encryptie naar een minimum van 128 bits te brengen. Het Secure Site Pro with EV certificaat is een goede keuze als u oudere browsers moet beveiligen.

Secure Site Pro with EV

Symantec Secure Site Pro with EV

Andere SSL certificaten van Symantec

Symantec certificaten Prijs Info
Secure Site Vanaf € 319.00
Secure Site Pro Vanaf € 749.00
Secure Site Pro with EV Vanaf € 1149.00
Secure Site with EV Vanaf € 749.00